Isännöintipalvelua yli 30 vuoden kokemuksella ja nykyaikaisella otteella

Isännöintipalvelu Järvinen Oy on osaava ja luotettava tamperelainen ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Tarjoamme hallinnollista ja teknistä isännöintiä asunto-osakeyhtiöille ja liikekiinteistöille. Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1986 lähtien, aiemmin Isännöintipalvelu Jouko Järvinen Ky nimellä. Yhtiömme on yksityisomistuksessa ja omistajat työskentelevät yrityksessä. Pitkät asiakassuhteemme kertovat asiakastyytyväisyydestä ja luottamuksesta.

Yrityksessämme noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita ja olemme sitoutuneet laadukkaaseen toimintaan isännöinnin auktorisointiyhdistyksen periaatteita noudattaen. Isännöintipalvelu Järvinen Oy on Isännöintiliiton jäsenyritys sekä Det Norske Veritas (DNV) auditoima ISA-auktorisoitu isännnöintiyritys. Lisätietoja Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:sta www.isa-yhdistys.org. Toimimme laatukäsikirjassamme määriteltyjen laatutavoitteiden mukaisesti. Laatutavoitteiden toteutumista seurataan asiakastyytyväisyystutkimusten perusteella. Kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Kaikki isännnöitsijämme ovat suorittaneet isännöinnin ammattitutkinnon tai korkeamman isännöinnin tutkinnon. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme kouluttautumalla. Meille asiakas on tärkeä ja panostamme palveluun. Tärkeä arvomme on myös henkilökunnan viihtyvyys. Uskomme, että hyvä työilmapiirimme välittyy myös asiakkaalle ystävällisenä ja hyvänä palveluna!

Toimistomme sijaitsee Tampereella Kalevan kaupunginosassa, osoitteessa Teiskontie 25 E, 2. kerroksessa. Toimistoltamme löytyy kokoustilat 10-30 hengelle.

Ota yhteyttä ja tule palveltavaksi!

Teiskontie 25 E
33500 Tampere
Sijainti kartalla »

asiakaspalvelu@isannointijarvinen.fi
Puh. 010 271 6300

Palvelemme teitä:
maanantaista torstaihin klo 9.00-16.00,
perjantaisin klo 9.00-15.00

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@isannointijarvinen.fi

Laaja yhteistyöverkosto

Käytössämme on laaja asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto. Toimimme riippumattomasti ilman sitoumuksia ulkopuolisiin tahoihin. Laaja yhteistyöverkostomme on asiakkaan käytettävissä. Näin löydämme asiakkaallemme parhaan mahdollisen yhteistyökumppanin.

Vuosien varrella olemme toteuttaneet useita vaativia peruskorjaushankkeita. Autamme asiakkaitamme valitsemaan osaavat suunnittelijat ja valvojat.

Esimerkkejä toteuttamistamme hankkeista:

  • Käyttövesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksia
  • Julkisivu- ja parvekesaneerauksia
  • Ikkuna- ja ovisaneerauksia
  • Vesikattoremontteja
  • Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmiä
  • Hissien uusimisia ja modernisointeja
  • Lämmitysjärjestelmien uudistamisia mm. maalämpö, vesi-ilmalämpöpumput, kaukolämpö
  • Lämmitysverkostojen perussäätöjä
  • Viemäreiden pinnoituksia ja sukituksia
  • Kuntoarvioita sekä kuntotutkimuksia

Manageeraus

Isännöintipalvelu Jouko Järvinen Ky:lla on vuosien kokemus myös vuokratalokiinteistöjen manageerauksesta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus aravavuokratalojen isännöinnistä sekä muista palveluista omistajalle esim. vuokralaisten hankinta, aravataloihin liittyvät asiat sekä kiinteistöjen ylläpito ja kehitys. Lisäksi meillä on kokemusta liikekiinteistöjen sekä lomakylien manageerauksesta.

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys ja Isännöintiliiton yritysjäsen. Lisäksi kuulumme Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani -ohjelmaan.